Invicta/Frigro/Harkema A1 wint van OWK A1

Zaterdag 21 april speelden we op sportpark Baensein de thuiswedstrijd tegen OWK A1 uit Oostwold. Onder leiding van scheidsrechter Hansma ging de wedstrijd om 14.00 uur onder goede weersomstandigheden van start.

De wedstrijd was nog maar net begonnen en Wytze had er al weer twee in liggen. En door een afstander van Elisa stond er al snel een stand van 3-0 op het scorebord. Invicta/Frigro/Harkema A1 bouwde zelfs uit naar een 8-2 voorsprong na ruim 20 minuten gespeeld te hebben. De ploeg uit Kollum was beter dan de tegenstander uit Oostwold, maar kon niet uitbouwen naar een grotere voorsprong. Steeds bleef er een voorsprong van 5 à 6 doelpunten in de eerste helft en dit zorgde ervoor dat er werd gerust met 11-6.

Na de rust wist OWK in een korte tijd drie keer te scoren waardoor het gaatje verkleind werd naar 3 doelpunten verschil, 12-9. Hierdoor geloofden de OWK’ers er weer in. Echter kwam de ploeg uit Oostwold nooit dichterbij dan drie doelpunten. De gehele wedstrijd stond Invicta/Frigro/Harkema voor en kwam de overwinning vrijwel niet in gevaar. De vierde onderlinge ontmoeting tussen deze twee ploegen was tevens de vierde overwinning voor de geelhemden. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 19-15. Een prima overwinning.