Onze sponsors


Hieronder ziet u een overzicht van de sponsors van K.V. Invicta. 

De Pruttelpot

Al jaren is De Pruttelpot trouwe sponsor van Invicta. De afgelopen jaren als sponsor van het eerste en daarvoor al jaren als sponsor van het tweede.

Vishandel Sterkenburg

Sinds 1975 is Vishandel Sterkenburg gevestigd aan de visserijhaven te Lauwersoog. Lauwersoog is gelegen in het prachtige uitgestrekte lauwersmeergebied. Op de begane grond is onze viswinkel en een leuke speelhoek voor de kinderen. Boven kunt u onder het genot van een vers gebakken visje en een drankje genieten van het schitterende uitzicht over de Waddenzee en het Lauwersmeer. Ideaal na een dagje genieten van de rust en de ruimte van de mooie natuur.

Vishandel Sterkenburg uit Lauwersoog sponsort ons tweede en onze junioren A2.

Loonbedrijf Plantinga

Al ruim 50 jaar houdt Loonbedrijf Plantinga zich bezig met agrarisch loonwerk voor, met name, melkveehouders in het gebied rondom Gerkesklooster-Stroobos. Loonbedrijf Plantinga is shirtsponsor van ons combi team Invicta/Frigro 3.

Autobedrijf Kooistra

Autobedrijf Kooistra is een bijzonder klantvriendelijk bedrijf waar vakkundig gewerkt wordt. Bij deze BOVAG-garage kan altijd een keuze gemaakt worden uit een ruime voorraad occasions van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. Autobedrijf Kooistra is shirtsponsor van ons combi team Invicta/Frigro 4.

Kroeze Optiek

Of u nu voor een bril of voor contactlenzen kiest, al sinds 1995 kunt u bij Kroeze Optiek terecht voor een deskundig advies. Bij Kroeze Optiek hebben ze nieuwste monturen en werken met de nieuwste contactlenzen, waaronder nachtlenzen. Kroeze Optiek is al jaren trouwe sponsor van ons Midweek team.

.

Zonwering van der Veen

Sinds de start van ons combi team met Harkema (Havic) is Zonwering van der Veen uit Surhuisterveen sponsor van Havic.

TW Total Support

Een groot of klein evenement organiseren in de stijl die u wenst?  Dan moet u bij cateringservice Theo Witteveen zijn. Neem contact met ons op en ontvang een voorstel op maat! Theo Witteveen komt uit Buitenpost en heeft een bedrijf dat door jarenlange ervaring in de party horeca en evenementen wereld van alle markten thuis is. Theo Witteveen biedt een breed assortiment, heeft ruime kennis en verzorgt al uw catering wensen van begin tot het eind. Een goed georganiseerd feest vraagt om catering zonder zorgen, bij ons bent u dan aan het juiste adres!

TW Total Support is shirtsponsor Invicta/Frigro/Harkema (Havic) A1

Pedicurepraktijk Aukje Krol

Een goede voetverzorging is voor iedereen belangrijk. Niet alleen voor ouderen of voor personen die "last" hebben van de voeten zoals likdoorns, kalknagels of andere vervelende kwaaltjes. Een goede voet-verzorging is nodig voor mannen en vrouwen, voor jong en oud. 

Pedicurepraktijk Aukje Krol is shirtsponsor van onze B1.

Visser Woninginrichting

Sinds 1953 zijn we gevestigd aan de Voorstraat 31 in Kollum. Klaas Visser sr. begon hier een winkel in meubelen en huishoudelijke artikelen. De meubelen werden in die tijd nog door hem zelf gemaakt. Rikus en Geertje Visser hebben later de winkel uitgebreid en starten met het stofferen van meubels en het leveren van tapijt en gordijnen. Vanaf 2002 werkt ook zoon Klaas Visser mee in het bedrijf. Kwaliteit en vakmanschap is onze kracht en zijn belangrijke speerpunten voor ons bedrijf.

Visser Woninginrichting is shirtsponsor van Invicta/Frigro/Harkema (Havic) A1 en ons C1 team.

Luinstra's Fietsen

Luinstra's Fietsen is shirtsponsor van onze Aspiranten C2 team.

Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg

Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg is gevestigd aan de Harm Smidswei in Kollumerzwaag. Het bedrijf is gespecialiseerd in houtconstructies. In de timmerfabriek worden houten producten gemaakt. In het bedrijf van Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg worden onder andere (hardhouten) timmerfabriek kozijnen, deuren en ramen geproduceerd en geleverd. De gehele productie van Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg vindt plaats onder één dak. Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg is shirtsponsor van ons Pupillen D1 team.

Buitengewoon Mooi

Buitengewoon Mooi is dé lifestyle winkel met woonaccessoires en cadeau’s van Kollum en omgeving. Buitengewoon Mooi heeft een collectie gericht op een breed publiek en verkopen leuke dingen voor in en om het huis. Mooi voor je zelf, of om weg te geven! 

Buitegewoon Mooi is shirtsponsor van ons Pupillen E1 team.

EMKA Makelaardij

EMKA begeleidt bij de aankoop van uw woning Een huis op het oog? Realiseert u zich dat de verkopende makelaar de belangen behartigt van de verkoper. Dat zijn andere belangen dan die van u als koper. Wat is de reële waarde van het pand? Hoe is de bouwkundige staat en waar zitten de valkuilen? EMKA-makelaardij begeleidt u op een deskundige, open en eerlijke manier waardoor u zich veel kosten en ellende kunt besparen. EMKA Makelaardij is shirtsponsor van ons Pupillen E1 team.