Invicta/Frigro 1 pakt belangrijke punten tegen Joure 1.

Afgelopen zaterdag 9 oktober stond er weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor de Pruttelpot formatie. De tegenstander was deze keer Joure 1. Om 17.00 uur gaf J.Bekkema het startsein. Coach Johan was duidelijk tijdens de voorbespreking waardoor de Invictenaren scherp de wedstrijd begonnen. Zo werd gelijk in de 1ste minuut een strafworp benut. Joure scoorde in de 5e minuut de 1-1. Hierna kwam de Pruttelpot formatie los en liepen ze uit tot een 15-6 stand bij rust.

Invicta A2 wint nipt van Flamingo's A2

Op zaterdag 25 september speelden wij een uitwedstrijd tegen de flamingo’s A2 buitenpost. De wedstrijd begon om 11.00 uur. In de aanval begon Eelke Fianne Anna en Anika. En in de verdediging begonnen Laura joël Jenna en Ilze.

De wedstrijd begon goed en al snel kwamen we voor te staan met 2-0. In de rust stonden we dan oom 4-1 voor. In de 2e helft kwam de flamingo’s toch beter terug en hebben het toch nog erg spannend gemaakt. Maar wij hebben nog wel kunnen winnen met 10-11.

Invicta/Frigro 1 verliest na spannende slotfase in Buitenpost

Op zaterdag 25 september stond de wedstrijd tegen de Flamingo’s 1 op het schema. het beloofde van te voren een mooie wedstrijd te worden tegen één van de koplopers. Om 15.30 klonk in Buitenpost het fluitsignaal.

Voorbereid was het eerste team van Invicta/Frigro voor deze wedstrijd. Er was bekend hoe de tegenstander ongeveer speelde en ook kleine details over de tegenstander waren geanalyseerd. Ondanks een goede voorbereiding liet de Pruttelpot formatie toch de Flamingo’s de touwtjes in handen nemen.

K.V. Invicta/Frigro wint tweede wedstrijd

Kollum – zaterdag 18 september stond de wedstrijd tegen DTL op het schema. De wedstrijd stond onder leiding van G. Keuning en begon om 17.30 uur in Kollum.

Net als Invicta/Frigro had de ploeg uit Hantum vorige week met 1 punt verschil verloren. Deze week waren beide ploegen dus gebrand om punten te pakken. Met prachtig weer op sportpark Baensein werd om half 6 de wedstrijd gestart.

Invicta/Frigro 1 verliest in de slotseconden van DTS 1

Zaterdag 11 september betekende de start van een nieuw korfbalseizoen. Na bijna een jaar geen competitiewedstrijd te hebben gespeeld, ging Invicta/Frigro 1 op bezoek bij DTS uit Surhuizum. Geen onbekende tegenstander voor de Pruttelpot-formatie uit Kollum. Voorgaande wedstrijden lieten zien dat beiden ploegen er alles aan deden om er met de winst vandoor te gaan.

Om 15.30 uur gaf de scheidsrechter het startsignaal. Invicta/Frigro begon alles behalve scherp aan de wedstrijd. In een mum van tijd stond een stand van 6-1 op het scorebord in het voordeel van de ploeg uit Surhuizum