Nieuws

Sportiefste speler van het Jaar 2019

Hallo Invictanaren!

In navolging van de sportiefste speelster van vorig jaar, Anke, willen we ook dit jaar graag van jullie weten wie er zich afgelopen seizoen het toonbeeld van sportiviteit heeft getoond. Daarom hebben jullie tot en met 25 mei de mogelijkheid om de spelers te nomineren die mee gaan dingen naar de titel “ Sportiefste speler van het Jaar 2019”. Op 30 mei gaat de arbitragecommissie zich buigen over de ingezonden kandidaten en zal er, net als vorig jaar, door middel van een poll op de site gestemd kunnen worden. Uiteraard is er ook weer een prijsje en een enorme eer verbonden aan deze titel!

Dus wie heeft zich binnen, maar ook buiten de lijnen een groot sportman/vrouw getoond, aan wie kunnen wij als vereniging allemaal een voorbeeld nemen? Wie is de “ Sportiefste speler van het Jaar 2019”?

Wil je iemand nomineren? Dat kan vóór 25 mei bij Grietina Solle via [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groet van de Arbitragecommissie.

Trainersbijeenkomst

Donderdag 2 mei zijn de jeugdtrainers/coaches en Technische Commissie bij elkaar gekomen. Tijdens deze bijeenkomst is er gesproken over hoe het trainen/coachen gaat, of er punten zijn waar de trainers/coaches tegen aan lopen, hoe de ondersteuning wordt ervaren en of er ideeën ter verbetering zijn. Naast de evaluatie van afgelopen seizoen is er ook gesproken over het wel/niet doorgaan in het nieuwe seizoen en over de nieuwe ploegindeling. Ook werden de trainers/coaches bedankt namens het bestuur en de TC voor hun inzet het afgelopen seizoen. Dit werd beloond met een lekker doosje chocola.

Pjuktoernooi bij KF de Wâlden

KF de Wâlden organiseert op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) voor de 10de keer het Basticom Pjuktoernooi. Aanvang 13.00 op het sportveld Kaetsjemuoilân in Oentsjerk.

De inleg bedraagt €5,00 per koppel en het prijzengeld is maar liefst 400 euro ( 200,100,75 en 25).

Bovendien krijgt het winnende koppel de felbegeerde Arnold Kuypers Bokaal! Geef je snel op, in ieder geval voor 26 mei via www.basticom-pjuktoernooi.nl

Opgeven kan vanaf de A's.