Het zonnetje

Een zonnetje met het nieuwe bestuur kiezen vonden wij wel erg lastig, ook omdat we van mening zijn dat iedereen altijd zijn stinkende best doet als vrijwilliger. Daarvoor willen wij iedereen nogmaals voor bedanken. We nodigen jullie van harte uit om met jullie nieuwe ideeën naar voren te komen.

Wij hebben gekozen voor een stille vrijwilliger, je merkt amper dat hij er is en als hij wel aanwezig is dan is hij vooral in alle rust en aan de zijlijn bezig. Ons zonnetje van vanavond is Geert Akse.

Jouw geschiedenis bij Invicta is begonnen als sterspeler op jonge leeftijd. Misschien weten sommigen jou nog wel te herinneren als die ene mooie blonde jonge god met zijn sixpack. Naast korfbal  was jij vooral actief als vrijwilliger. Je hebt o.a. geholpen bij de bouw van onze kantine en vele dagen zoet geweest bij het organiseren van gezellige familiedagen.

Jij zat in de organisatie van de familiedag. De avond ervoor werd er hete kip gegeten met de groep en geslapen op het veld. De volgende dag begonnen sommigen brak met de familiedag met als hoogtepunt en afsluiting het Geert Akse priktoernooi. Dat werd door jou ook gesponsord. En wat jullie geheime formule was bij de uitreiking van de beker van de beste familie is ons nooit duidelijk geworden.

Ik kan mij herinneren dat jij en Andries Oppersma ooit een installatie en een legertent hadden gekocht. De tent werd verhuurd totdat de kosten terug waren verdiend zodat Invicta de tent mocht houden.

Heel lang geleden begon je in de oude kantine platen te draaien en met discolichten je feestjes te bouwen. En nu heb jij  samen met een groep vrijwilligers ervoor gezorgd dat wij onze 20-ste jubileum konden vieren van de playbackshow. De playbackshow heeft al die jaren een mooie functie gehad binnen Invicta, teams werden onderling uitgedaagd om iets creatiefs op het podium te doen, iets anders dan korfbal.  Playbackshow betekende voor jou dat je in ieder geval een dag vrij moest nemen, het opbouwen en afbreken kostte jou vaak ook een dag en je nam het allemaal voor lief.  Je deed het voor Invicta en we hopen van harte dat je dat komende jaren blijft doen.  Ik denk dat ik namens velen kan zeggen dat de Playbackshow een mooi evenement is geworden waar wij allemaal van genieten.  Wij willen jou bedanken voor je stille hulp aan Invicta en willen je een kleine attentie geven als blijk van onze enorme waardering

zonnetje1
zonnetje