Invicta/Frigro 1 een maat te groot voor Udiros 1

Zaterdag 15 oktober stond de tweede ontmoeting tegen Kv. Udiros op het programma. Ditmaal in de reguliere competitie. Uit de vorige ontmoeting wisten we dat dit zeker geen gemakkelijke wedstrijd zou gaan worden. We moesten wederom alles op alles zetten om de winst mee naar Kollum/Gerkesklooster te nemen.

In het regenachtige weer gaf om 15.30 uur de scheidsrechter het startsein van de wedstrijd.

De oranjehemden begonnen gelijk scherp aan de wedstrijd, door middel van een mooie aanval werd het eerste schot gelost en deze wist gelijk de korf te vinden. Udiros had hier het antwoord al snel op door 3 keer achter elkaar te scoren, 3-1. In de eerste helft werd er om en om gescoord, hierdoor gingen de beide ploegen gelijk op. Tegen het einde van de eerste helft wist de ploeg van Coach Johan nog een klein gaatje van 2 te maken. Met een stand van 11-13 gingen de beide ploegen aan de thee.

Ondanks de regen die eigenlijk niet verdwenen is, kwamen beide ploegen met volle moed het veld weer oplopen. De Pruttelpotformatie kwam wederom gelijk scherp uit de startblokken. Hierdoor stond er binnen een paar minuten een stand van 12-17 op het papier. Dit gat werd niet meer verkleind door Udiros waardoor Invicta/Frigro vrolijk door kon gaan met opzetten van mooie aanvallen die leidden tot een doelpunt. Udiros wist in tweede helft nog maar 5 goals te maken. De ploeg uit Kollum/Gerkesklooster heeft het doelsaldo goed opgeschroefd met de 26 doelpunten van afgelopen zaterdag. De eindstand is dan ook 16-26.

Door deze winst staat Invicta/Frigro nu los van de nummer twee in de competitie. Volgende week staat alweer de laatste thuiswedstrijd op het programma. Deze wordt gespeeld om 18.00 uur tegen WSS uit Oude Pekela op sportpark Baensein te Kollum.

Wij willen het publiek weer bedanken voor de support en hopen jullie allemaal weer te zien in Kollum aanstaande zaterdag. Ook dan zal de Pruttelpotformatie jullie steun hard nodig hebben!