Duidelijke overwinning voor Invicta/Frigro tegen SIOS

Afgelopen zaterdag 24 september stond er weer een competitiewedstrijd op het programma voor de Pruttelpotformatie. Ditmaal moesten zij het opnemen tegen SIOS/Jumbo Wolvega waar zij afgelopen zaalseizoen ook tegen gespeeld hebben. Door een aantal veranderingen in het team uit Wolvega was het toch een redelijk onbekende ploeg voor Invicta/Frigro.

Om 18.00 gaf de heer T. Hettinga het startsignaal en ging de wedstrijd van start. Tot de 2-2 ging het nog redelijk gelijk op, maar toen wisten de Oranjehemden een gaatje te slaan. Na een aantal vlotte doelpunten werd dat gaatje al snel groter. Beide teams gingen de rust in met een stand van 11-3. Een mooie stand, ondanks dat de Invictenaren vonden dat het nog beter kon.

Tijdens de pauze werd dit ook benadrukt door Coach Johan. Veel dingen gingen goed en dat was natuurlijk ook aan de stand te zien. Vooral verdedigend was alles dik in orde. Na een bespreking met een duidelijke opdracht ging de Pruttelpotformatie er weer fel tegenaan.

De tweede helft was niet de beste helft. De doelpunten vielen iets minder vlot. Toch bleef de wedstrijd verdedigend erg sterk aan de kant van de ploeg uit Kollum, waardoor het lastig bleef voor SIOS om de score bij te trekken. Dit resulteerde in een eindstand van 18-8. Een mooie stand om de dag mee af te sluiten nadat het tweede de punten in Kollum wist te behouden en ook Trainer Sake punten wist te pakken. Thrianta, de directe tegenstander van Invicta/Frigro heeft punten laten liggen waardoor de Oranjehemden nu los bovenaan staan.

Aanwezig publiek wordt hartelijk bedankt voor het aanmoedigen en we hopen jullie de volgende keer weer te zien!

Volgende week staat een uitwedstrijd tegen Kinea op het programma. Deze wedstrijd zal om 15.35 gespeeld worden op sportcomplex de Knipe.