Verslag Leeuwarden A1- Invicta/Frigro A1

Zaterdag 17 september nam de A1 van Invicta/Frigro het op tegen Leeuwarden A1. Op deze regenachtige dag gaf scheidsrechter de Jong het startsignaal.

Nadat er enkele minuten waren gespeeld opende de thuisploeg de score. Het antwoord van Invicta/Frigro liet echter niet lang op zich wachten, met twee doelpunten kwam de ploeg uit Kollum/Gerkesklooster langszij. Toch lukte het de Invictenaren niet om los te komen van haar tegenstander: na 30 minuten speeltijd stond er 4-6 op het scorebord.

Het was Invicta/Frigro die als beste uit de kleedkamer kwam. De scheidsrechter had zijn fluitje nog in zijn mond, toen er na een mooie loopactie gelijk een goal viel voor het bezoekende team. De ploeg uit Kollum/Gerkesklooster pakte door en de score werd uitgebreid tot 4-8. Leeuwarden antwoordde hierop met een doelpunt van afstand. Na deze snelle goals stokte de score, en pas na een kwartier werd  voor de spelers in het oranje, die de wedstrijd leken te beslissen in het voordeel van Invicta/Frigro. Door nog eens één goal voor beide teams in de slotfase eindigde de wedstrijd met 6-11.