Invicta/Frigro 1 verliest na spannende slotfase in Buitenpost

Op zaterdag 25 september stond de wedstrijd tegen de Flamingo’s 1 op het schema. het beloofde van te voren een mooie wedstrijd te worden tegen één van de koplopers. Om 15.30 klonk in Buitenpost het fluitsignaal.

Voorbereid was het eerste team van Invicta/Frigro voor deze wedstrijd. Er was bekend hoe de tegenstander ongeveer speelde en ook kleine details over de tegenstander waren geanalyseerd. Ondanks een goede voorbereiding liet de Pruttelpot formatie toch de Flamingo’s de touwtjes in handen nemen. In een mum van tijd stond een schrikwekkende 7-0 op het scorebord in het voordeel van de thuisclub. De coach van de Oranjehemden ondernam meteen actie en vroeg een nodige time-out aan. Na deze korte onderbreking ging Invicta/Frigro er weer vol tegenaan. Nu begon ook de Pruttelpot formatie te scoren. Ondanks de vele goals van onze spelers, was het bijna onvermijdelijk dat ook de tegenstander bleef scoren. Hierdoor gingen we met een stand van 11-7 in het voordeel van de Buitenposters de rust in.

Na de rust moesten we er natuurlijk weer volle bak tegenaan. Er werden meteen twee goals gescoord door Invicta/Frigro, wat de stand op 11-9 bracht. Helaas was het nu ook weer Flamingo’s die de kansen bleef benutten. Een kleine voorsprong voor de thuisclub zorgde voor een moeilijke opgave voor het eerste team uit Kollum. De achterstand wegwerken. De uitclub heeft tot de laatste seconden gevochten voor de punten, maar helaas gingen de Flamingo’s er met beide punten vandoor deze keer.

Publiek heel erg bedankt voor de support! Zaterdag 2 oktober speelt Invicta/Frigro 1 om 15.30 tegen Sparta 1 in Zevenhuizen.