Mid Fryslân D1 - Invicta D1

Wij hadden zaterdag onze laatste veldwedstrijd van dit seizoen. Dit was ook onze kampioenswedstrijd, we hadden er heel veel zin in!!!!!

In de aanval stonden: Ruben, Demi, Sjoukje en Sytze. En in de verdediging stonden: Albert Pieter (Appie), Ilse, Hester en Laura. Op de bank zat Hebe, zij kwam er later in voor Sjoukje.

Het was een regenachtige dag in Grou, we kregen in de eerste minuten al een strafworp en die werd gescoord door Sytze. Het werd 0-1. Daarna kregen we een doelpunt tegen, maar al snel scoorden we weer twee door Appie en Laura. Dit was de eerste helft, de stand was nu 1-3.

Tijdens de pauze kregen we weer een praatje door onze fantastische coaches! (Rien en Alex). De tweede helft was een wissel strijd tussen Invicta en Mid Fryslân. Het was een spannende tweede helft, voor ons want we konden kampioen worden!! Maar we hebben uiteindelijk gewonnen met 4-6, door mooie doelpunten van Demi en Sytze in de tweede helft.

nu zijn we kampioen geworden van het veldseizoen, ‘s avonds om 18:00 uur zijn we gehuldigd, nu kregen we de medaille en een zakje snoep. we hebben leuke wedstrijden gespeeld afgelopen seizoen. hieronder nog een leuke foto van ons team!