Invicta/Frigro/Harkema A1 wint met dikke uitslag van Drachten A2.

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar mochten we spelen in de SNIJ Noord hal te Drachten.  Om 13.15 werd het startsein gegeven door de scheids.  De gele hemden begonnen met Alex Visser en Silva van der Laan op de kant.
Wij begonnen niet scherp aan de wedstrijd. Het eerste schot dat Drachten loste was raak, 1-0. Maar Gerben wist daar gelijk een antwoord op. In de eerste helft van de wedstrijd ging het telkens gelijk op. Laatste stukje van de eerste helft liepen wij uit naar een stand van 11-15.In de pauze werd ons verteld dat we toch echt wel een tandje harder en meer moeten gaan doen. De eerste helft heeft Drachten het ons wel moeilijk gemaakt, maar in de tweede helft bleek toch wel dat wij beter zijn. we begonnen met mooie goals van Jenny Nicolai, Elisa Zijlstra en Thomas de vries. Met een mooie voorsprong van 7 goals gingen we met volle moed verder. Op een gegeven moment  gingen al onze schoten erin, dit gaf weer een goed gevoel.
Drachten was niet meer het team als in de eerste helft. Ze verzwakten en wisten in de tweede helft maar 3 keer te scoren. Daarin tegen waren wij goed bezig! We eindigden de wedstrijd met een 14-36 uitslag.

Komende zaterdag spelen wij om 2 uur in Hoogkerk tegen Hoogkerk/Nic A1. Wij verwachten dat dit een mooie pot zal gaan worden. Alle aanmoediging kunnen we gebruiken. Dus komt allen naar Hoogkerk!!!!