Waterpoort 2 en Invicta/Frigro 2 delen de punten na een spannend duel

Op zaterdag 6 januari stond de wedstrijd Waterpoort 2 - Invicta/Frigro 2 op het programma. Beide ploegen hadden een gelijk aantal punten dus dit beloofde een spannende wedstrijd te worden.
Waterpoort ging voortvarend van start en stond snel op een voorsprong van 2-0. Maar nu vielen ook de eerste doelpunten aan de kant van Invicta. De stand werd 3-3 door doelpunten van Kelly, Gertjan en Grietina. Vervolgens vielen doelpunten om en om voor beiden ploegen. Na de 5-5 kon Invicta/Frigro voor het eerst de voorsprong pakken naar 5-7. Maar hier liet Waterpoort het niet bij zitten en kwam weer terug op een gelijke 7-7 en kon zelfs uitbreiden naar 9-7. Met een uitstarter van Kelly ging Invicta/Frigro met een 9-8 achterstand de rust in.
Door scherp te beginnen aan de tweede helft kon de achterstand worden omgezet in een 9-10 voorsprong. Hierop volgde weer een periode dat er om en om werd gescoord door beide ploegen. Invicta/Frigro kon vervolgens voor de tweede keer in de wedstrijd afstand nemen van de Waterpoort. Maar opnieuw kwam Waterpoort voor het einde van de wedstrijd weer terug op een 16-16. Door een afstander van Gertjan kwam Invicta/Frigro nog op een voorsprong van 16-17 maar voor het einde van de wedstrijd kon Waterpoort de eindstand nog gelijk maken op 17-17.
Volgende week 13 januari staat de wedstrijd Parabool 4 - Invicta/Frigro 2 op het programma om 13:45 in Groningen.