Eerste verlies punten van Invicta/Frigro 1

Zaterdag 25 Januari stond er een belangrijk duel op het programma voor de Pruttelpot formatie, namelijk de nummer 1 tegen de nummer 2, Regio’72. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Bij verlies zou Invicta/Frigro een plekje dalen in de ranglijst. Dit was natuurlijk niet de bedoeling dus de oranje hemden zouden er alles aan doen om deze wedstrijd naar eigen handen te trekken.

Natuurlijk hadden wij deze wedstrijd ook weer twee Pupillen. Dit waren Anna Groenveld en Rachelle Jaarsma. Onze balsponsor was Tuinservice Veenstra.

19.00 uur gaf scheidsrechter H.M Brands het startsein. Beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd maar het was Regio’72 die het voortouw nam in deze beginfase, in een korte periode was de stand 2-5 in het voordeel van de ploeg uit Vaassen. In de loop van de eerste helft bleef het vrijwel steeds gelijk op gaan. De ploeg uit Kollum/Gerkesklooster en Vaassen gingen de rust in met een stand van 13-14.

In de rust werden wij toegesproken door coach Johan Boerema dat we niet onze hoofden moesten laten hangen maar door moesten strijden, want er was zeker nog een kans om deze wedstrijd te gaan winnen. Met goede moed begonnen we aan de tweede helft van deze wedstrijd. Toch begonnen we niet scherp genoeg want binnen no time stond er een stand van 13-17 op het scorebord. Door onder andere mooie doelpunten van Sanne van der Meulen, Elisa Zijlstra en Gerben de Vries wist Invicta/Frigro de stand weer op gelijk te krijgen. Het slot van de wedstrijd was nog spannend voor het publiek, de bankzitters en de spelers. Jammer genoeg hebben de oranje hemden niet de wedstrijd naar eigen hand kunnen trekken en was de ploeg uit Vaassen te sterk en wist te winnen met 20-22.

Het publiek weer bedankt voor het aanmoedigen! Volgende week zaterdag 1 februari spelen wij weer een thuis wedstrijd tegen Emmeloord 1, deze wedstrijd zal om 16.45 beginnen. hopelijk zien we u dan weer terug in de Van der Bijhal te Kollum.