Invicta/Frigro A1 - De Granaet A1

Zaterdag 1 oktober speelden wij - de A1 van Invicta- tegen De Granaet A1 in Dokkum. Er stond helaas veel regen op het menu, dus toen alle supporters hun paraplu omhoog hadden gedaan, begon de wedstrijd.

Het eerste doelpunt viel voor de thuisploeg, maar de stand maakten wij al snel weer gelijk. Door de gladde bal en het natte gras konden we het evenwicht niet goed bewaren, na een tijdje stonden we dan ook 8-2 achter. We deden een poging om terug te komen en nadat er 3 doelpunten voor ons waren gevallen klonk het rustsignaal. De stand was toen 9-5.

Na een motiverende speech van Elisa begonnen we weer vol goede moed aan de tweede helft. Helaas was het toch de Granaet die als eerst een punt erbij op de teller kreeg. Daarna werd het een soort flipperkast en viel er voor beide partijen steeds om en om een doelpunt. Zo kwamen we in ieder geval niet verder achter te staan, maar we moesten natuurlijk nog een gat dichtslaan. Toen het einde van de tweede helft naderde, lukte het ons om een stukje dichterbij te kruipen. Het stond nu 13-11, toch wist de Granaet er ook weer twee te maken voordat het fluitje van de scheidsrechter floot. 15-11 is de eindstand geworden.

Helaas verloren, maar we hebben ons best gedaan!