Invicta/Frigro 1 wint nipt eerste zaalwedstrijd van Emmeloord 1

Afgelopen zaterdag 23 november stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. Na een sterke veldcompetitie waarin geen punt in is verspeeld mocht de selectie van Invicta/Frigro afreizen naar Emmeloord. Deze wedstrijd stond onder leiding van de heer H. Kortstra.

De eerste helft werd om 17:50 ingefloten. Het waren de oranjehemden die de score openden, de thuisploeg had het eerste deel van de eerste helft weinig inbreng in de score. Invicta/Frigro kon hierdoor uitlopen naar een 3-8 voorstand. Emmeloord zette hierna een tandje erbij, wat de stand terugbracht naar 7-8. Vanaf hier bleef het spannend tot aan de rust. Om en om werd er gescoord, met een score van 12-13 gingen de beide ploegen de rust in.

De tweede helft mocht de Pruttelpot-formatie niet verslappen, wilden ze de punten terug mee naar Kollum/Gerkesklooster nemen. Deze tweede helft van de wedstrijd was net zo spannend als het laatste deel van de eerste helft, beide ploegen liepen gelijk met elkaar op. Tot 15-15 heeft Invicta/Frigro nooit achter gestaan, hierna ging Emmeloord er over heen. Er werden veel ballen op de stip gelegd door de scheidsrechter waardoor er veel doelpunten vielen. Tot een gelijke stand van 23-23 kon de uitploeg niet over de thuisploeg komen, hierna werd het heft weer in handen genomen door een 23-25 voorsprong te nemen. Vanaf hier wilde Invicta/Frigro het niet meer laten liggen, de wedstrijd werd uitgespeeld tot een stand van 25-27.

Afgereisd publiek bedankt voor de aanmoediging! Volgende week wordt er thuis gespeeld in de Van Der Bijhal te Kollum om 16:30 tegen EKC 2000 uit Emmen. Tot dan!