Invicta wint van Lintjo

Zaterdag 28 september mocht de formatie van Johan Boerema aantreden tegen Lintjo. De ploeg die op de tweede plek stond en nog maar 1 duel had verloren. Dit beloofde een spannende pot te worden.

In de voorbespreking was coach Johan duidelijk. Na vorige week een goede wedstrijd tegen DTL te hebben gespeeld was het vandaag weer de bedoeling om de punten mee naar Kollum te nemen. Na de bespreking gelijk scherp warm lopen en met de wedstrijd bezig zijn. Geen geouwehoer meer, dat is het punt waar we namelijk wel goed in zijn.

Stipt half 4 werd de wedstrijd ingefloten door H. Bruins. Het was gestopt met regenen wat voor een ieder goed uitkwam. De Pruttelpotformatie begon scherp en had al snel een voorsprong van 1-5. Lintjo besloot een time-out te nemen. Coach Johan sprak de oranjehemden in deze time-out even goed toe om dit voort te zetten. De rust stand was 2-12. Een mooie stand.

Ook na de rust kwamen de Invictanaren scherp de kleedkamers. Het team van coach Johan zette het goede spel voort en breidden de stand uit tot 6-24, wat tevens de eindstand was. Een mooi resultaat waardoor Invicta/Frigro nu bovenaan staat in de poule.

Zoals u weet moet je om te winnen bij het spelletje korfbal, altijd 1 doelpunten meer maken dan de tegenstander. Dit is ons tegen Lintjo gelukt.