Invicta/Frigro 1 pakt punten tegen DWA/Argo 1

Op zaterdag 16 december 2017 stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor de Pruttelpot-formatie in de van der Bijhal te Kollum. Een tegenstander die de ploeg al vaak is tegen gekomen en wat altijd een moeizame wedstrijd oplevert.

Op het veld verloor Invicta/Frigro met 12-9 van deze ploeg. Telkens worden er weinig doelpunten gemaakt aan beide kanten.

Omdat beide ploegen nog niet veel punten hadden gehaald in de competitie, waren de teams gebrand om de wedstrijd te winnen.

In de eerste helft wisten de oranjehemden vrij snel op twee punten voorsprong te komen. De aanvallen in de eerste fase werden goed opgebouwd en de goede kansen werden benut, het stond al snel 3-1. Halverwege de eerste helft werd er niet veel gescoord waardoor de stand lang op 5-2 bleef staan. Door slordige fouten in beide vakken liep het tot aan de rust minder goed dan aan het begin van de wedstrijd. Toch wisten beide ploegen voor de rust nog een aantal keer te scoren en gingen ze met een stand van 8-6 de kleedkamers in.

Invicta/Frigro begon minder scherp aan de tweede helft waardoor DWA/Argo dichterbij kon komen en het op gelijk kon krijgen.

Gelukkig wist de aanval de knop om te zetten en daarmee Invicta/Frigro weer op een voorsprong van twee punten te brengen. De vechterslust om deze wedstrijd te winnen was aanwezig. De ploeg was aan het begin van de competitie zoekende, maar elke wedstrijd werd er weer een stap gemaakt. De oranjehemden krijgen steeds meer vertrouwen waardoor het beter gaat lopen in de vakken. Trainer/coach Raymond Vetter wil dat de ploeg de verschillende fases van de wedstrijd gaat herkennen en daar mee om leert gaan. Invicta/Frigro heeft in deze wedstrijd laten zien dat ze goed met de laatste fase van de wedstrijd wisten om te gaan.  De Pruttelpot-formatie wist een gat te slaan van 5 doelpunten waardoor de ploeg de wedstrijd kon uitspelen. Met een stand van 16-13 pakt de thuisploeg de twee punten en gaat vol vertrouwen de volgende wedstrijd tegemoet.

In het nieuwe jaar speelt Invicta/Frigro 1 op 6 januari 2018 tegen Thrianta om 18.30 te Hoogeveen. Wij wensen u fijne feestdagen, een goed uiteinde, en hopen u allen weer in het nieuwe jaar op de tribune te zien.

-Invicta-10
-Invicta-106
-Invicta-110
-Invicta-113
-Invicta-115
-Invicta-136
-Invicta-139
-Invicta-142
-Invicta-146
-Invicta-150
-Invicta-161
-Invicta-176
-Invicta-182
-Invicta-188
-Invicta-191
-Invicta-192
-Invicta-2
-Invicta-201
-Invicta-208
-Invicta-21
-Invicta-25
-Invicta-33
-Invicta-36
-Invicta-57
-Invicta-63
-Invicta-80
-Invicta-99