Aspiranten C2 sluit seizoen af

BBQ en Priktoernooi C2



Afgelopen vrijdag 3 juni heeft C2 als afsluiting van het korfbalseizoen 2015/2016 een priktoernooi gehouden. Er werd gespeeld met ouder/kind koppels tegen elkaar. Tussendoor werd er lekker gegeten en gedronken. Het was een zeer gezellige avond zo met elkaar. Voor de Bbq was er voldoende vlees ingekocht en dit werd op de Barbecue klaargemaakt door Folkert van der Meulen. Iedereen had nog wat lekkere bijgerechten meegenomen, waardoor het een heerlijk feestmaal is geworden.

Voor het priktoernooi hadden we 11 speelrondes. Er werd fanatiek gestreden en iedereen wilde graag van elkaar winnen. Veel ouders kregen schietles van hun kind, maar scoorden soms meer dan de spelers zelf ????. Na deze speelrondes mochten de 4 beste teams uitmaken wie er in de finale kwamen. Dit waren uiteindelijk Wim en Mel Beiboer tegenover Danielle en Ebelien. Het laatst genoemde koppel won na een spannende strijd dmv de ‘golden goal’.

De troostprijs van het priktoernooi ging naar Hesder en Judith Hoekstra.

Danielle en Ebelien werden nog verrast door het team met een prachtig cadeau van de spelers, als dank voor hun inzet het afgelopen seizoen. Deze attentie werd erg gewaardeerd door Danielle en Ebelien, die de afgelopen 2 jaar met veel plezier de ploeg hebben getraind en gecoacht.

Voor foto's klik op lees meer.

{gallery}/stories/foto2016/AfsluitingC2AspirantenSeizoen{/gallery}