Sportiefste speler van het Jaar 2019

Hallo Invictanaren!

In navolging van de sportiefste speelster van vorig jaar, Anke, willen we ook dit jaar graag van jullie weten wie er zich afgelopen seizoen het toonbeeld van sportiviteit heeft getoond. Daarom hebben jullie tot en met 30 mei de mogelijkheid om de spelers te nomineren die mee gaan dingen naar de titel “ Sportiefste speler van het Jaar 2019”. Op 30 mei gaat de arbitragecommissie zich buigen over de ingezonden kandidaten en zal er, net als vorig jaar, door middel van een poll op de site gestemd kunnen worden. Uiteraard is er ook weer een prijsje en een enorme eer verbonden aan deze titel!

Dus wie heeft zich binnen, maar ook buiten de lijnen een groot sportman/vrouw getoond, aan wie kunnen wij als vereniging allemaal een voorbeeld nemen? Wie is de “ Sportiefste speler van het Jaar 2019”?

Wil je iemand nomineren? Dat kan vóór 30 mei bij Grietina Solle via [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groet van de Arbitragecommissie.