Geschreven door Wytze van Santen op .

Invicta/frigro 1 pakt belangrijke punten tegen Achilles 1

Zaterdag 29 februari stond wederom een belangrijke wedstrijd voor de Invictenaren op het programma, ditmaal tegen Achilles. Deze wedstrijd eindigde in Almelo in 20-20, dus er was wat goed te maken.

Geen twee, maar drie pupillen van de week bij deze wedstrijd. De pupillen van de week waren Teske Westra , Jikke de Wit en Marlieke Ramaker en de wedstrijdbal werd gesponsord door garage Fennema.

De wedstrijd werd erg stug begonnen door de Pruttelpotformatie en het liep niet erg soepel. Alhoewel de eerste twee goals in het voordeel waren voor de oranjehemden, konden ze dit daarna niet doorzetten. Achilles kwam dichterbij en wist zelfs de stand 3-4 te maken in het voordeel van de ploeg uit Almelo. Dit was het moment waarop coach Johan wist dat hij in moest grijpen, en hij deed dit met een time-out. Dit bleek een erg goede actie te zijn, want de Invictenaren herpakten zich. Een 3-4 achterstand keerden zij om in een score van 10-4 in het voordeel van de ploeg uit Kollum en dit was tevens ook de ruststand. Na de rust ging Invicta vrolijk door met scoren. Ze wisten de korf vaak te vinden wat al snel resulteerde in een grote voorsprong van 17-6. Wetende dat de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was, zakte de Pruttelpotformatie niet in. De eindstand was uiteindelijk 26-11, een duidelijke overwinning.

Er was veel publiek aanwezig en dat heeft ook zeker bijgedragen aan de eindstand van deze wedstrijd. Dus publiek bedankt voor jullie komst! Volgende week speelt Invicta 1 tegen Top 1 in Vroomshoop. Deze wedstrijd zal om 15.40 van start gaan.

©Copyright foto's Sake Beertstra