Wederom winst voor Invicta/Frigro 1

Zaterdag 1 februari nam Invicta/Frigro 1 het in de return weer op tegen Emmeloord 1. De vorige wedstrijd tegen Emmeloord resulteerde in winst voor de Pruttelpot-formatie. En ook vandaag was het de bedoeling om weer twee punten te pakken. Met scheidsrechter B.B. Oostra en de wedstrijdbal gesponsord door Scheepvaart bedrijf P. van Santen, kon de wedstrijd van start gaan.

De wedstrijd werd geopend door een treffer van Silva van der Laan, hierop had Emmeloord meteen een antwoord en zo brachten ze de stand naar 1-1. Dit was echter voor korte duur, want op dit moment nam Invicta/Frigro afstand. Na een paar mooie acties, kansjes en afstanders was er een gaatje van 5 bij een stand van 8-3. In de fase voor de pauze weten zowel de thuisploeg als de ploeg uit Emmeloord nog 3 doelpunten te maken. Waardoor we met een stand van 11-7 de rust ingaan. 

Na de pauze waren de eerste twee doelpunten voor Jesse van Manen en Sanne van de Meulen, zij brachten de stand op 13-7. Vanaf dit punt in de wedstrijd kon Emmeloord weer wat meekomen. Hoewel de Pruttelpot-formatie de tegenstander steeds op een gaatje van 5 konden houden, werd dat op een gegeven moment een gaatje van 3. Maar Invicta/Frigro corrigeerde zich en bracht de stand voor het einde van de wedstrijd naar 22-16.

Publiek bedankt voor de grote opkomst!

Volgende week speelt de selectie van Invicta/Frigro in Emmen tegen EKC 2000. Het eerste speelt om 16.25 uur en het tweede om 17.40 uur. Hopelijk zien we de supporters volgende week weer!