Invicta c1 - rodenburg/OWK/Sparta c1

Afgelopen zaterdag hebben we een wedstrijd gespeeld tegen OWK Voor de wedstrijd begon hadden we een goeie bespreking van Thomas en Silva.Omdat de tegenstanders meer lengte hadden dan ons hadden ze daar goeie tips voor gegeven.

14:40 begonnen we aan de eerste helft, we begonnen met 0-1 achterstand maar door een afstander van Gitte werd het weer gelijk. We konden weer snel wisselen van kant want we kregen 2 afstanders tegen. En door nog een afstander tegen kwamen we op een 1-4 achterstand. Maar dan gooien Anne- Koos en Anco de bal weer door de korf. Net voor de rust stond het 4-5 we probeerden om met een gelijke stand de rust in te gaan. En het werd 5-5 door een vrijebal die Eelke maakte, maar helaas kregen we ook nog een afstander tegen waardoor we in de rust 5-6 stonden.

In de bespreking werd er de tip gegeven aan Gitte, Fianne en Marije om onder de korf goed uit te blokken. En dat we met z’n allen feller op de bal moesten zijn. Vol goeie moed gingen we de 2 de en de laatste 25 minuten van deze wedstrijd in. Omdat de tegenstanders een erg zuiver schot hebben kregen we helaas al snel een afstander tegen, maar al gauw daarna gooide Eelke een strafworp en een kansje erin. Het stond 7-7. Nadat we 2 afstanders tegen kregen scoorde Anouk een doorloopbal. We kregen weer een afstander en een strafworp tegen. nog een paar minuten op de klok. Het stond inmiddels 9-11. Eelke gooide er nog een afstander in. 10-11 we deden super erg ons best om er nog een stuk of 2 in te krijgen maar het lukte ons niet. De uiteindelijke eindstand is dan ook 10-11.

Opvallend aan deze wedtrijd is dat we alleen maar afstanders tegen hebben gekregen. Houden we dan toch teveel afstand?...