Geschreven door Elisa Zijlstra op .

Invicta/Frigro rolt Harkema op

Op zaterdag 11 januari stond de wedstrijd tegen Harkema 1 op de planning. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter G.W. Bonnema. Het startsignaal werd gegeven om 19.30 te Harkema. Met een tribune vol met Invicta/Frigro supporters, begon het eerste aan de wedstrijd.

De pruttelpot-formatie begon sterk, binnen enkele minuten wist Invicta/Frigro afstand te nemen van de tegenstander. Na een stand van 0-4 wist Harkema ook enkele keren de korf te vinden. De coach van Harkema bij 2-7 een time-out aan, dat is natuurlijk een goed teken. Maar door middel van een aantal goals waaronder veel vrijeballen door Sanne van der Meulen en strafworpen van Wytze van Santen en Gerben de Vries, waar Harkema het niet altijd mee eens was, konden de oranjehemden een stand van 3-15 voor de rust neerzetten.

Tijdens de pauze sprak coach Johan zijn spelers toe, het grootste doel was om door te pakken en niet te verzwakken.

De tweede helft begon met een treffer van Harkema, hierna wist Harkema de korf wat meer te vinden. Invicta/Frigro bleef echter ook scoren. Door veel verschillende goals, was er voor ieder wat wils. Een mooie combinatie door de dames van Invicta/Frigro, eindigde in de 5-17. Een paar mooie uitstarters van de heren leverden ook aardig wat goals op. Door een aantal afstanders, inloopballen en nog wat meer strafworpen en vrijeballen… Eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 12-27.

We willen alle supporters bedanken voor de enorme opkomst en support! Hopelijk zien we jullie volgende week om 15.30 in Surhuisterveen, wij spelen dan tegen DTS 1.