Invicta D1 – Leeuwarden/Wez warber en fluch D1

Op 21 december speelden we onze 4e wedstrijd in de zaal. Thuis deze keer tegen Leeuwarden.

Appie, Hebe, Marije en ik begonnen in de aanval. Sytze, Noah, Sjoukje Z en Hester in de verdediging. Op de bank zaten Sjoukje K en Laura.

Al snel maakte Appie de 1-0 met een kansje. Door de doorloopbal van Hebe werd het kort daarna 2-0. De 3-0 kwam door een kansje van mijzelf. Hierna een puntje voor Leeuwarden. Door Appie werd het 4-1. Leeuwarden pakte nog een puntje en door een mooie doorloopbal van Sjoukje Z was de stand 5-2. Sytze maakte er 6-2 van. Ook Leeuwarden pakte nog een puntje waarna Sytze weer scoorde met een kansje. Leeuwarden kwam weer terug en in de rust was het 7-5

Het was spannend en we moesten scherp blijven om op voorsprong te blijven.

Hester en ik gingen op de bank en Laura en Sjoukje K kwamen er in. Sjoukje wist meteen te scoren. Leeuwarden scoorde ook en daarna Hebe met een kansje. Nog 2 keer kwam Leeuwarden terug waardoor het 9-8 stond. Toen gingen we los en scoorden we de een na de andere waaronder een hele mooie afstander van Noah. En ook Laura en Sytze wisten nog te scoren waardoor de eindstand op 15-8 kwam te staan. Een mooie , spannende wedstrijd. En nu eerst vakantie. Fijne feestdagen allemaal!

Groetjes Jona