Herbstmeister Invicta/Frigro 1

Op zaterdag 26 oktober trad de Pruttelpotformatie thuis aan tegen NQL 1 uit Burdaard. Om half vier gaf scheidsrechter Van der Veen het beginsignaal. De vorige wedstrijd tegen NQL eindigde met een stand van 9 - 14 in het voordeel van de oranjehemden. Deze wedstrijd moest natuurlijk ook weer gewonnen worden om onze koppositie sterk te houden en ongeslagen de zaal in te gaan.

De wedstrijd werd niet scherp begonnen en dit resulteerde in een kleine achterstand van 0 - 2. Hierna wist Invicta/Frigro weer op gelijke stand te komen door een paar strafworpen. Vervolgens werd de voorsprong meteen gepakt en werd het eerste gaatje van twee geslagen. Dit gaatje kon een tijdje worden behouden en later zelfs uitgebreid naar een gat van vier bij een stand van 8 - 4. Net voor rust wist NQL echter het gat een klein beetje te verkleinen met een strafworp. De ruststand: 10 - 7.

Na rust wist de thuisploeg weer de voorsprong van vier doelpunten te maken. Dit kon de ploeg behouden tot een stand van 15 - 11. Daarna wist de ploeg van Johan Boerema meerdere keren achter elkaar te scoren en zo zorgden ze ervoor dat NQL geen kans meer had op één of meer punten. De stand was op dat moment 19 - 11 en einde in een winstpartij voor Kollum met 20 -13.

Alle supporters bedankt en tot in de zaal!