Geschreven door Alex Visser op .

Invicta/Frigro onderuit na slechte tweede helft.

Zaterdag 15 december mocht de Pruttelpot formatie aantreden tegen de formatie van Harkema. De twee ploegen hebben elkaar op het veld eerder bestreden wat in een winst voor Harkema eindigde. De invictenaren mochten dus even hard aan de bak.

De start was niet in het voordeel van de oranje hemden, de microfoon deed het namelijk niet. Waardoor er niet opgelopen kon worden. De pupillen van de week waren Hedwig en Famke. Gelukkig lieten de oranje hemden zich niet van de wijs brengen. De wedstrijd stond onderleiding van de heer H. Bruins. De bal gesponsord door bakkerij Riemersma werd uitgenomen door Invicta/Frigro. De eerste fase van de wedstrijd ging het gelijk op. De score werd geopend door Harkema maar Invicta/Frigro had hier snel een reactie op. De eerste helft was goed, waarbij Invicta/Frigro zelfs nog voor stond met 8-4 voorsprong. Helaas wisten de invictenaren het niet uit te bouwen en kwam Harkema terug. Een 10-10 ruststand.

Na de rust ging het helaas helemaal mis. Eindstand was 14-18. 4 scoren in 1 helft is natuurlijk te weinig daar win je natuurlijk geen wedstrijden mee. We hebben hier wel 1 ding van geleerd. Om te winnen moet je 1 meer scoren dan de tegenstander. Een mooie levensles die wij mee zullen nemen naar onze volgende wedstrijden.

Onze volgende wedstrijd is in het nieuwe jaar. Op wel te verstaan 12 januari tegen Pallas’08 in de Friese hoofdstad. We spelen om 10 voor 8. ‘s Avonds wel te verstaan.

Namens de selectie van Invicta/Frigro wensen wij iedereen fijne feestdagen en een sportief 2019.