Geschreven door Sanne van der Meulen op .

Invicta/Frigro 1 wint na doelpuntrijk duel van Harich 1

Afgelopen zaterdag 5 februari stond voor de hoofdmacht van Invicta/Frigro het duel tegen de hoofdmacht van Harich op het programma. Invicta/Frigro en Harich troffen elkaar in november ook al. Deze wedstrijd werd echter ongeldig verklaard. Dit betekent dat een nieuwe, verkorte competitie van start gaat, waarbij gelukkig ook weer publiek aanwezig mag zijn. Om 18.50 uur ging de wedstrijd in Balk van start.

Nadat scheidsrechter Jonkers voor het begin van de wedstrijd floot, stond er binnen een mum van tijd een 0-3 stand op het scorebord. De ploeg uit Harich gaf zich niet zomaar gewonnen en draaide de stand om naar 5-3. Vervolgens ging de eerste helft redelijk gelijk op. De Pruttelpot-formatie wist uiteindelijk een gaatje van vier te slaan. Beide ploegen zochten de kleedkamers op met een ruststand van 11-15. Het publiek werd getrakteerd op een doelpuntrijke eerste helft.

Ook de tweede helft vielen veel doelpunten. De oranjehemden wisten de stand uit te breiden naar acht doelpunten verschil en zo stond het halverwege de tweede helft 13-21 in het voordeel van de Pruttelpot-formatie. Ook Harich bleef scoren, maar het was Invicta/Frigro die de punten mee naar huis nam. Bij een stand van 18-26 floot de scheidsrechter af.

Het meegereisde publiek en de kijkers via de livestream bedankt voor de support. Graag zien we jullie volgende week in de Van der Bijhal in Kollum. Dan staat de wedstrijd tegen De Hoeve 1 om 19.50 uur op het programma. Alle support is welkom!