Geschreven door Jenny Nicolai op .

Invicta/Frigro 1 wint eerste competitiewedstrijd

Zaterdag 7 september reisde de Pruttelpot-formatie af naar Burdaard. Hier mocht de selectie het opnemen tegen NQL 1. Om 15:45 floot scheidsrechter C.J. Jellema het beginsignaal. Vorig seizoen zijn al twee eerdere ontmoetingen geweest tussen de ploegen, beide in voordeel van Invicta/Frigro. Voor deze derde ontmoeting waren we weer gebrand om te winnen.
 
NQL opende de score. Invicta/Frigro had hier snel een tegendoelpunt op. De ploegen zaten achter elkaar aan in de doelpunten, NQL scoort 2, Invicta/Frigro scoort 2. Dit hield de hele eerste helft aan, waardoor er met een stand van 6-6 de kleedkamers werden opgezocht.
 
De tweede helft werd weer begonnen met goede moed. Het moest en zou beter. De thuis- en uitploeg scoorden beide nog 1 doelpunt, waarna de Oranjehemden uitliepen naar een stand van 7-11. Beide ploegen scoorden hierna om en om. Doordat Invicta/Frigro de wedstrijd naar zich toe trok door een gat van 4 doelpunten te slaan is de eindstand 9-14 in het voordeel van Invicta/Frigro 1 geworden.
 
De eerste punten zijn weer binnen, meegereisd publiek bedankt voor het aanmoedigen!