Geschreven door Jesse van Manen op .

Elko 2 – Invicta/Frigro 2

Op 2 februari 2019 mocht de Sterkenburg formatie afreizen naar Elim voor een wedstrijd tegen het 2e van Elko.

Na het 1e team van Invicta/Frigro te hebben zien verliezen waren de spelers van het 2e gebrand om punten mee terug te nemen naar Kollum.

In de aanval begonnen: Kelly Beiboer, Sijke de Vries, Wietse de Vries en Jesse van Manen

In de verdediging begonnen: Marieke van Straten, Fennie Kooistra, Anne Jan Miedema en Jan Veenstra.

De eerste helft begon goed voor de Oranjehemden. Doordat de verdediging goed dicht zat in het begin en de aanval goed draaide stond er al snel een 0-4 voorsprong op het scorebord. Met een stand van 5-11 werd de rust ingegaan.

De tweede helft begon goed de eerste paar minuten werd er gescoord maar door gemakzucht en dat het door de tegenstander het te makkelijk werd gemaakt bleef het verschil in de tweede helft 6 en dat betenkende dus winst voor de oranjehemden. De eindstand is 11-17!

Volgende week speelt de Sterkenburg formatie thuis om 17:10 tegen De Hoeve/Due Amici Fitness 3. Alle support is welkom.