Geschreven door Gerben de Vries op .

DTL 1 – Invicta/Frigro 1

Op een mooie zonnige zaterdagmiddag vertrokken we naar Hantum om tegen DTL te spelen. Met het mooie weer en een mooi grasveldje zou het een mooie wedstrijd kunnen worden, maar dat werd het jammer genoeg niet. We hadden de junioren Maaike en Thomas V. mee op wissel, die ons goed supporterden.

We begonnen de wedstrijd goed met een vrije bal van Sanne, maar kregen kort daarna ook een doelpunt tegen. Daarna gingen we door met scoren en maakten we een gat van twee doelpunten. Dit gat viel jammer genoeg daarna de andere kant op. Er waren twee spelers die we moeilijk konden afstoppen waardoor we een achterstand van twee doelpunten kregen. Dit gat werd vlak voor rust iets groter en de ruststand was dan ook 7-4.
We wilden het gat van twee weer krijgen maar het werd een gat van vier. Dit gat bleef eerst vier maar werd later zes en nog later acht doelpunten. We scoorden zelf maar niet en door een paar domme fouten en twee spelers die we maar niet van het scoren konden houden, kwam deze stand tot stand. De laatste tien minuten gingen in en om nog wat beters te laten zien veranderden we de tactiek en dat pakte goed uit. We ging van een stand van 7-15 naar een uitslag van 12-16. Het was een slechte wedstrijd met een goed gespeeld einde, dus blijven we positief.