Geschreven door Anne Jan Miedema op .

Elko 1 wint van Invicta/Frigro 1

Zaterdag 26 mei om 15.30 uur stond de wedstrijd Elko 1 tegen Invicta/Frigro 1 op het programma. Elko staat momenteel op een stabiele tweede plek en zal daar deze competitie ook eindigen. Voor Invicta is het allemaal minder zeker. Bij verlies zal de ploeg op een vijfde plaats terechtkomen en is degradatie nog mogelijk. Kortom, een belangrijke pot voor de Pruttelpot Formatie.

Onder warme omstandigheden gaf de heer M. Hulleman het startsignaal en al vrij snel daarna wist Elko de korf te vinden en lukte het hen om op 3-0 voorsprong te komen. Invicta de ploeg had moeten zijn die de wedstrijd vol overtuiging had moeten spelen leek dit niet te gebeuren. Voor de rust verscheen er 9-4 op het scorebord. Het lijkt erop dat Invicta scorend vermogen tekort komt. De trainer/coach Raymond Vetter greep hierom in en bracht Thomas Visser en Rien van de Laan in het spel. Er werd nu duidelijk meer gescoord en de Kollummers kwamen terug tot een 16-15 achterstand. Ook Maaike Slager invalster vanuit de B’s speelde een goede pot. Op deze manier ging toch nog een spannende pot worden. Helaas lukte het Elko om in de laatste minuten ook nog 2 doelpunten te scoren en op deze manier werd de eindstand 18-16.

Voor de foto's van Raymond Vetter klik je op Lees meer...