Geschreven door Silva van der Laan op .

Invicta/Frigro/Harkema A1 werkt aan doelsaldo tegen LDODK A2

Zaterdag 14 april speelden wij onze tweede wedstrijd van het veldseizoen. We moesten al vroeg vertrekken want om kwart voor 11 stond de wedstrijd tegen LDODK A2 uit Gorredijk op het programma.

Om 10. 45 gaf scheidsrechter T. Hansma het startsein voor de wedstrijd. We begonnen niet al te scherp aan de wedstrijd. Maar toch stonden we snel 0.2 voor. En het scoren ging aan onze kant goed door en dat resulteerde in een voor sprong van 5 doelpunten, 1-6. Ondertussen w Sanne van der Meulen er voor Jenny Nicolai ingekomen. Onze topscoorder Wytze van Santen zat goed in de wedstrijd en wist de korf al 5 keer in de eerste helft te raken. Ook Gerben de Vries, Jesse van Manen en Elisa Zijlstra namen hun doelpuntjes in het slot van de 1e helft mee. We gingen met een tussenstand van 4- 14 de rust in.

Na de pauze hielt het scoren aan onze kant niet op. We bleven doelpunten maken en lieten goed en snel spel zien. LDODK kon hier weinig tegenin brengen, maar pikte toch zo af en toe hun doelpuntje mee. Mooie acties van Gerben de Vries die een aantal strafworpen mee kreeg. De ploeg uit Gorredijk werd gefrustreerd en toen lukte niks meer. Wytze van Santen raakte nog 3 keer de korf met zijn mooie acties en schoten. Invicta/Frigro/Harkema A1 zette de eindstand op 10-26. We moesten wat aan ons doelsaldo werken en dat hebben we vandaag gedaan. Keurige uitslag.

Komende zaterdag spelen wij om 14.00 uur tegen OWK A1. Daarna volgt nog een mooi korfbalmiddagje. Iedereen is welkom op sportpark Baensein. ;)