Geschreven door Grietina Solle op .

Invicta/Frigro 2 – Elko 2

Op zaterdag 7 oktober stond de wedstrijd Invicta 2 - Elko 2 op het programma. Omdat Elko nog geen punten had behaald dit veldseizoen was het belangrijk voor het tweede deze wedstrijd te winnen en de twee punten in Kollum te houden. In de aanval begonnen: Gertjan, Weinyk, Fennie en Grietina. En in de verdediging: Raymond, Wietse, Kelly en Lieke.

Elko ging voortvarend van start en door slecht verdedigend werk van Invicta stond de ploeg snel op een achterstand van 0-4. Maar nu vielen ook de eerste doelpunten aan de kant van Invicta. Door doelpunten van Gertjan en Fennie werd de stand 2-4. Maar geheel terug komen lukte niet want ook Elko wist de korf nog wel te vinden. Zo kwam er weer een gat van vier doelpunten, 2-6. Door scherper te verdedigen wisten we het laatste deel van de eerste helft maar twee doelpunten tegen te krijgen en vier voor. Dit zorgde voor 6-8 tussenstand in de pauze.

Het was belangrijk deze scherpe verdediging vol te houden de tweede helft want winst zat er zeker wel in. Dit gebeurde ook wat resulteerde in een 11-10 voorsprong. Maar dit was van korte duur. Elko kwam aan het einde nog sterk terug en wisten nog drie keer de korf te vinden wat helaas resulteerde in een 11-13 einduitslag.

Volgende week 14 oktober staat de wedstrijd Harkema 2 - Invicta 2 op het programma om 17:00 in Harkema.