Geschreven door Marieke van Straten op .

Invicta/Frigro 1 scoort te weinig tegen Pallas'08

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Pallas'08 op het programma. De Pruttelpot-formatie vertrok om 14.00 vanaf het Maartensplein richting Leeuwarden. Aan het weer kon het vandaag niet liggen, want de zon was volop aanwezig! Om 15.30 werd het startsein gegeven door scheidsrechter E. van der Meer.

In de aanval startten Uulco, Anne jan, Sijke en Lieke. Het verdedigende vak bestond uit Jorn, Gertjan, Hinke en Marieke. In het eerste kwartier bleek dat Pallas'08 makkelijk van afstand kon scoren, hierdoor liepen ze uit naar een 4-0 voorsprong. Deze voorsprong bleek achteraf ook vitaal te zijn voor Invicta. Het scoren aan onze kant verliep moeizaam. Pas in de 13e minuut werd het eerste goal gemaakt door Annejan. De ruststand resulteerde in een 9-3 achterstand.

In de rust kwam Kelly het veld in voor Marieke, die kampte met ademhalingsproblemen. De eerste 10 minuten van de tweede helft waren voor Invicta. Er werden mooie acties gemaakt en er werd 3 keer gescoord door Uulco, Sijke en Jorn. Hierna liet Pallas'08 zien dat ze de betere waren van het veld. Met nog mooie doelpunten van Uulco en Kelly, werd de eindstand op 18-9 gezet.

Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op programma. Invicta mag het gaan opnemen tegen It Fean/Boelenslaan! Tot volgende week.