Geschreven door Frea op .

Invicta D1 kampioen na winst op OKO/Bies D2

Zaterdag 3 februari moesten wij  onze kampioenswedstrijd spelen tegen Oko-Bies uit Opende.

Dit is niet onze laatste wedstrijd in de competitie, we moeten nog twee wedstrijden spelen, maar we staan met zoveel punten voor op nummer twee dat we ons al kampioen mogen noemen.

De opstelling was: in de aanval begonnen Eelke, Patrick, Frea en Naomi. En in de verdediging stonden :Ben, Jelmer, Iris en Silke.

Het begin van de wedstrijd ging wat moeizaam, net of waren we allemaal wat zenuwachtig.

Baltempo was te laag en het scoren lukte niet goed. Toch was het Patrick die de openings treffers maakte, maar ook Oko-Bies scoorde mee.

Met een rust stand van 8-4 gingen we de kleedkamers in. Onze coach Bart ging ons vertellen dat we scherper moesten zijn en het baltempo moest hoger.

Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft, Frea en Eelke mochten op de bank plaats nemen en de score bijhouden en Fianne en Anouk kwamen in het veld. In de tweede helft lukte het beter om te scoren en we liepen uit tot een eind stand van 15-6.

Dus we mochten ons KAMPIOEN noemen en werden we gehuldigd door het bestuur en de jeugdcommissie die een mooie medaille, bloem en een zakje snoep voor ons hadden.

Nadat we nog met ons allen op de foto zijn gekomen gingen we douchen en toen richting de kantine, want we hadden van Bart allemaal een consumptiebon gekregen waar we wat drinken of wat lekkers van mochten kopen.