Geschreven door Sijke de Vries op .

Invicta/Frigro 1 wint eerste wedstrijd van 2018

Afgelopen zaterdag mocht Invicta/Frigro helemaal afreizen naar Hoogeveen om de eerste wedstrijd van 2018 tegen Thrianta te spelen. We begonnen de wedstrijd onder het motto; één team, één taak. Onder leiding van Raymond Vetter begon de Pruttelpotformatie vol goede moed aan de wedstrijd. In de eerste helft gingen beide ploegen  gelijk op en werd er door beide ploegen weinig gescoord.  Dit resulteerde in een pauze stand van 6-6. Waardoor alle kansen voor beide ploegen open lagen.

Na de rust begon Invicta/Frigro te scoren en liepen ze vrij snel uit naar een stand van 6 -8. In het voordeel van Invicta/Frigro. Toch lukte het Thrianta door middel van 2 afstanders weer naast Invicta/Frigro te komen. Invicta gaf echter niet op en zette de juiste mensen op de juiste plek. Dit resulteerde weer in een voorsprong van 2 doelpunten. Invicta/Frigro kon deze voorsprong tot het einde volhouden met behulp van een aantal goede wissels.

Door deze belangrijke punten kruipt Invicta/Frigro weer omhoog op de ranglijst en gaan we vol goede moed naar de volgende wedstrijd. We zien jullie volgende week graag om 19:20 in Oldeberkoop tegen Lintjo.