Geschreven door Jelmer van der Zwaag op .

Invicta/Frigro/Harkema A3 - Wêz Warber en Fluch A1

Afgelopen zaterdag moesten wij tegen Wêz Warber en Fluch A1. In de aanval stonden: Mel, Jelmer, Anke, Chantal. En in de verdediging begonnen: Jitze, Pieter, Teske, Manon. de wedstrijd begon moeizaam, eerst kreeg Jitze een afstander tegen. Gelukkig scoorde Anke daarna een afstander (1-1). Na 9 minuten kwamen we eindelijk op voorsprong door een kansje van Teske, 6 minuten daarna scoorde Teske ook nog een afstander (3-1). Toen kreeg Jitze een doorloopbal tegen, maar gelukkig herpakte we ons weer en scoorde Jitze een doorloopbal, daarna maakte Anke een Teske twee keer een afstander (6-2). Toen kreeg Manon een doorloopbal tegen. Maar scoorde mel een hele mooie afstander, Teske een vrijebal en pieter een afstander. We gingen de pauze in met een dikke voorsprong van 9-3.

Na de pauze moesten we niet verzwakken want ze hadden nog steeds kans om te winnen. Helaas kreeg Jitze een doorloop bal. Een paar minuten daarna scoorde Anke een  strafworp en Mel een doorloopbal (11-5). Toen kreeg Jelmer een doorloopbal tegen. Daarna regende het doelpunten voor ons. Chantal, Anke, Pieter en Teske maakte allemaal kort achterelkaar prachtige afstanders (15-5). Toen liet Jitze nog een doorloopbal tegen, maar dat maakte niks uit want Mel scoorde nog een kansje. Uiteindelijk wonnen we met 16-6 tegen Wêz Warber en Fluch A1. Het was een hele mooie wedstrijd. We willen de toeschouwers en de scheidsrechter nog bedanken voor het kijken en fluiten.