Geschreven door Anne Dam en Anco Beiboer op .

Invicta D2 Kampioen!!

Zaterdag 14 oktober moest Invicta D2 tegen Drachten D2 spelen, het was niet moeilijk. De eerste 2 doelpunten werden gemaakt door Teije Klaver. Na 3 doelpunten van Invicta, scoorde Drachten hun eerste doelpunt. Het was 6-1 met rust.
In de pauze van de wedstrijd kregen we een schorre bespreking van Weinyk Drost. Daarna begonnen we weer goed met de tweede helft.
De tweede helft ging vlot met doelpunten. De doelpunten gingen van de één naar de ander er in. De tweede helft ging het net zo goed als de eerste helft. We hadden meer doelpunten kunnen maken, we misten teveel. Weer hadden we in de tweede helft 6 gescoord, ook kregen we er weer één tegen. Anne sloot het af met het laatste doelpunt. Dat betekende dat Invicta D2 kampioen is!! En de uitslag is 12-2 geworden. We kregen ook een medaille en een bloem, ook kregen we even wat patat. En we willen Gerben bedanken voor het fluiten van onze wedstrijd.