Uulco Gert Jan
Anne Jan Jorn
Hinke Danielle
Gerdien Marieke

Tijdens de feestelijke dag, Invicta hield een fancy fair, waar vele mensen op af zijn gekomen. Stonden er vele wedstrijden op het programma. Zo moest in de ochtend het grasveldje weer gebruikt worden om 2 jeugdwedstrijden af te werken. De dag begon om 9 uur en eindigde rond 20 uur met de wedstrijd van het 3de. Dit kwam ook mede door de wedstrijd van de A”s die voor ons speelde. De plaatselijke wolkbreuk in Kollum passeerde ook het kunstgrasveld op sportpark Baensein en zo kwam het veld onder water te staan en de mat drijven. Dit noodzaakte de scheidsrechter met nog 25 minuten te spelen om de wedstrijd van de A’s te staken. Dit had ook consequenties voor onze wedstrijd maar na een oponthoud van een half uur toen ondertussen het water weggezakt was werd er besloten dat de wedstrijd toch door ging. Uiteindelijk een goede keuze want er was geen plasvorming meer ontstaan.

Na 1-0 achter te zijn gekomen werden we goed wakker geschud en werd duidelijk dat Emmeloord met echte puntschutter speelden die en goede individuele actie en schot hadden. De andere spelers speelden vooral in dienst van deze heren. Maar we konden ons hier over heen zetten en halve wege de 1ste helft stonden we 5-3 voor. Het 2de gedeelte was toen weer voor Emmeloord en zo doende gingen we de rust in met een 8-10 achterstand. Nog niks aan de hand de wedstrijd kon nog beide kanten op gaan! Helaas begonnen we niet goed aan de 2de helft en liep Emmeloord snel uit naar een 9-16 voorsprong . Toen werd wel snel duidelijk dat de wedstijd gespeeld was. In het restant van de wedstrijd werden er nog 3 wissels ingebracht die noodzakelijk waren door blesurres/vermoedheid Sijke kwam er voor Hinke in, Wim voor Anne Jan, en op het laatst kwam Silva er nog in voor Danielle. Dit vulden ze goed in en tijdens het laatste kwartier van de wedstrijd zetten we nog een aantal goede aanvallen neer. Eindstand 14 -20.

Volgende week speelt het 1ste en 2de een uitwedstrijd in Leeuwarden tegen Pallas. Tot dan!